προγράμματα διαδικτύου

BeEasy - объединение взаимосвязанных услуг 


γεια όλοι ευχαρίστως να συναντηθούμε μαζί σας εδώ Θέλω να παρουσιάσω ένα Πρόγραμμα Διαδικτύου & BLockchain που βασίζεται σε κρυπτογράφηση ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ BeEasy
Ας δούμε προσεκτικά την επεξεργασία ενός άρθρου που το έκανα αυτό.
και αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα αυτό είναι αυτό που περιμένουμε

Διαβάστε περισσότερα BeEasy περιγραφή!

Τι είναι το BeEasy

Ένα σχέδιο εφαρμογής για το εμπόριο και την εξόρυξη βασίζεται σήμερα cryptocurency που χρησιμοποιούν blockchain πλατφόρμες, έτσι ώστε να κάνει μια πολύ luarbiasa.di επένδυση στο BeEasy εφαρμογή του σχεδίου όλα τα διεθνώς θα ωφελήσει γιατί θα πάρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Με βάση τις τρέχουσες ομάδα της τεχνολογίας blockchain BeEasy δημιουργήσει πλατφόρμες που ο καθένας μπορεί να απολαύσει για να φτάσουμε στην τύχη της blockchain.

EasyPlay

Χρησιμοποιώντας τους χρήστες Easy Play θα επωφεληθούν από τα "ορυχεία". Οι χρήστες θα εγκαταστήσουν έναν περιβαλλοντικό πελάτη και συνεπώς είναι επιλέξιμοι να λάβουν αποκλειστικά βραβεία και υπηρεσίες για εργασίες εξόρυξης που εκτελούνται στην πλατφόρμα.

EasyPool
 
Αποκεντρωμένη ορυχείων εξόρυξης λύση για να εξορύξουν το πιο hot Crypto σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης της εξόρυξης μέχρι και σήμερα. Δεξιά από το ρόπαλο μερικά από τα πιο δημοφιλή νομίσματα, όπως ETC, ETH, Monero, Decred θα είναι διαθέσιμα για την εξόρυξη.

EasyData

Η υποδομή του κέντρου δεδομένων είναι κατασκευασμένη από συσκευές HPC (Υπολογιστές υψηλής απόδοσης) που θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω υπολογισμούς. Αυτό το σύστημα θα εξασφαλίσει ότι το οικοσύστημα BeEasy θα είναι πλήρως λειτουργικό. Σε πλήρη ταχύτητα, το κέντρο δεδομένων θα δημιουργήσει περισσότερα από 2,5 MW.

EasyCare

BeEasy χρήστες οικοσυστήματα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν άμεσα σε φιλανθρωπικές δωρεές μέσω της άμεσης σύστημα μεταφοράς δίνεται από EasyCare. Δεδομένου ότι η συναλλαγή πραγματοποιείται στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να εκχωρήσουν ένα ορισμένο ποσοστό των κερδών τους για να κατευθύνονται προς τον επιλεγμένο προορισμό φιλανθρωπίας.
 
EasyTrade

Μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης βασισμένη στην πλατφόρμα BeEasy. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μετοχές και την ίδια κρυπτογράφηση. Χρησιμοποιώντας το δημοφιλές σύστημα συναλλαγών MT4 / MT5 και διατηρώντας ανοικτούς πελάτες API που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για αυτοματοποιημένη συναλλαγή. Στον χάρτη πορείας, το BeEasy θα αποστασιοποιηθεί σε κινητές συσκευές ενώ βρίσκονται στο δρόμο.

Τρέχουσα φάση ανάπτυξης

Επί του παρόντος, οι εταιρείες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν το ICS τους για να πουλήσουν στην αγορά στα τελικά στάδια του έργου, έχουν την ευκολία να. Το BeEasy διαχειρίζεται ένα ορισμένο επίπεδο επιτυχίας στην εκστρατεία πριν από την ICO, η οποία έχει ένα μαλακό κάλυμμα 120BTC ή $ 500,000 και φτάνει σε αυτούς τους αριθμούς. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να αυξήσει τον αριθμό των παικτών κατά 3.000BTC ή 15 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό πρέπει να καλύπτει το 80% των συμβολικών εκπομπών.

Χαρακτηριστικά του ETKN
ETKN για υπηρεσία ανταλλαγής ETKN για υπηρεσία ανταλλαγής. Το βοηθητικό πρόγραμμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το τυπικό πρωτόκολλο Ethereal ERC20. Κάθε μονάδα διαιρείται με τέσσερα δεκαδικά ψηφία και ενώ η εταιρεία εκδίδει και πωλεί 250.000 μονάδες ETKN στις πωλήσεις τους πριν από το ICO, διατηρούν την πραγματική ποσότητα των μαρκών που διατίθενται στο καπάκι για λίγο. Το κόστος μιας μονάδας ETKN είναι 0,005 BTC προς το παρόν. Η BeEasy δήλωσε ότι όλα τα απούλητα κουπόνια θα προσφερθούν στην πλατφόρμα EasyTrade από την πλατφόρμα μετά την έναρξη της υπηρεσίας.

Κατανομή του σήματος ETKN
Μόλις η BeEasy συγκεντρώσει κεφάλαια, τα χρήματα θα διανεμηθούν ως εξής: Το 30% θα χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό και την περαιτέρω ανάπτυξη κάθε πτυχής της πλατφόρμας. Το 25% θα χρησιμοποιηθεί στα σχέδια μάρκετινγκ που σχεδιάζονται να ξεκινήσουν παγκοσμίως. Το 20% θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση των δραστηριοτήτων του εξοπλισμού εξόρυξης και επίσης θα καλύψει το κόστος των κέντρων δεδομένων. Το 10% θα χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει γραφεία στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Το τελευταίο 15% θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των νομικών εξόδων εγκατάστασης.


Τέλη συμβολαίου

Για πρόωρα πουλιά - 1ETKN = 0.005BTC (50% έκπτωση), η είσοδος εισόδου είναι από 10BTC.

Προ-ICO: - Η πρώτη ημέρα - - 1ETKN = 0,01 BTC
  • - Ημέρα 2 - πρώτη εβδομάδα - 1ETKN = 0,011 BTC
  • - Δεύτερη εβδομάδα - 1ETKN = 0,012 BTC
  •   - Τρίτη εβδομάδα - 1ETKN = 0,013 BTC
  • - Τέταρτη εβδομάδα - 1ETKN = 0,014 BTC
  • - έκτη έκτη εβδομάδα - 1ETKN = 0,015 BTC. ICO
  • - Για όλη τη διάρκεια της ICO - 1ETKN = 0,02 BTC.

για περισσότερες πληροφορίες το πρόγραμμα μας ακολουθεί την ιστοσελίδα μας παρακάτω !!!

  • https://beeasy.io/en#ico 
  • https://beeasy.io/docs/whitepaper_en.pdf
  • https://www.facebook.com/icobeeasyeng/
  • https://t.me/beeasyicoeng
Συντάκτης: Raditya119

Διεύθυνση: 0xb05e97cCA79F2562D2874c2E4E88EDD73C5eeD33

Σύνδεσμος Profill: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1840762



Komentar

Postingan Populer